Installatie zonnepark Dalfsen Stroomt start in oktober 

We hebben de drempel van 80% inschrijvingen voor het zonnepark bereikt! Dat betekent dat de installatie half oktober start en inwoners van (omgeving) Dalfsen dus snel van duurzame stroom uit eigen dorp gebruik kunnen maken. Alle juridische zaken zijn nu geregeld. Binnenkort benaderen wij alle mensen die zich hebben aangemeld om definitief in te tekenen en hun bijdrage te betalen. Bang dat je achter het net hebt gevist? Dan hebben we geruststellend nieuws: er zijn nog steeds zo’n 400 panelen beschikbaar.

OVERSTAPPEN NAAR GREENCHOICE – HOE & WAT

Wij hebben reeds eerder gemeld dat wij niet meer met Qurrent in zee gaan maar met Greenchoice en wij hebben er bij alle deelnemers op aangedrongen over te stappen naar deze groene energieleverancier. Dat is zowel voor de coöperatie als voor de deelnemers aantrekkelijk.

Overstappen is niet verplicht, maar wel zeer gewest. En, zoals je wellicht aan nieuwe voorschotbedragen al gemerkt hebt, zullen de energiekosten voor huishoudens fors gaan stijgen. Voordat je beslist of je over wilt stappen of liever bij je huidige maatschappij blijft, doe je er goed aan op een neutrale energievergelijkingssite te bekijken waar je bij een eventuele overstap aan toe bent. Greenchoice komt op dit moment als één van de goedkoopste uit de bus. En dan is de korting die je krijgt als deelnemer aan onze coöperatie nog niet meegerekend! Benieuwd naar het tarief dat je betaalt bij Greenchoice? Bereken het hier.

Op deze website geven we antwoord op de meestgestelde vragen over Dalfsen Stroomt, waaronder ‘vragen over de energieleverancier’. Heb je nog een andere vraag? Neem gerust contact met ons op.

AANMELDEN NIEUWSBRIEF DALFSEN STROOMT

Ben je geïnteresseerd geraakt? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. We houden je dan regelmatig op de hoogte van de ontwikkeling van het project. We gebruiken je gegevens alleen om je op de hoogte te houden.

LEES MEER
DOE MEE!

Word lid van Dalfsen Stroomt. Meld je hier aan!

LEES MEER