Doe mee  

Interesse? Meld je aan voor Dalfsen Stroomt.

Inmiddels hebben zich meer mensen gemeld dan er er zonnepanelen beschikbaar zijn op het dak van Foreco. Maar heb je belangstelling, laat het dan zeker blijken door onderstaand formulier in te vullen. Wij plaatsen je dan op een wachtlijst. Wanneer een gegadigde voor het dak van Foreco wegvalt, berichten we je of je nog panelen toegewezen kan krijgen. Zo niet, dan houden wij je in ieder geval op de hoogte van nieuwe projecten die wij gaan realiseren. Momenteel onderzoeken we namelijk andere daken én zijn er concrete plannen voor een waterkrachtcentrale in de Vecht.

In Vinkenbuurt is ook een zonnepanelen project gestart; op de website van Vinkenbuurt Stroomt kun je zien of je daar voor in aanmerking komt.

Vul hieronder het formulier in om lid te worden van Dalfsen Stroomt. Wij nemen vervolgens contact op om de definitieve aanmelding door te nemen.

Om het maximaal aantal participaties te berekenen neem je 80% van je jaarverbruik in kWh’s (eventueel de som van piek- en dalverbruik) en deel je dat door 224 kWh (de verwachte jaarlijkse opbrengst van een paneel). De uitkomst rond je af (tot 0,499 naar beneden; vanaf 0,5 naar boven).

Rekenvoorbeeld:
Jaarverbruik Piek: 1580 kWh
Jaarverbruik Dal: 1600 kWh
Totaal: 3180 kWh per jaar

80% van het totaal = 0,8 * 3180 = 2544 kWh
Delen door 224 kWh (opbrengst per paneel) = 11,36 panelen
Afronden op hele panelen: 11 panelen

Het tarief berekenen of je aanmelden bij Greenchoice? Dat kan via deze webpagina .

Vragen over het invullen van dit formulier, of andere vragen? Neem dan contact op.

 Ja, ik neem een optie op het zonnepark
 Bel mij voor info
AANMELDEN NIEUWSBRIEF DALFSEN STROOMT

Ben je geïnteresseerd geraakt? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. We houden je dan regelmatig op de hoogte van de ontwikkeling van het project. We gebruiken je gegevens alleen om je op de hoogte te houden.

LEES MEER
Benieuwd hoe het werkt?

Als lid van de coöperatie maak je het mogelijk om een zonnepark op het dak van Foreco te realiseren. Lees hier meer…

LEES MEER