Bedrijven 

Dalfsen Stroomt zoekt enthousiaste bedrijven die mee willen doen aan dit initiatief. Zowel bedrijven die hun dak ter beschikking willen stellen als bedrijven die willen participeren in een zonnepark.

Al een aantal bedrijven heeft aangegeven het dak ter beschikking te willen stellen. Dat zijn de Trefkoele+, Woonzorgcentrum Rosengaerde, v.d. Vegt Interieurs en Pekkeriet Dalfsen B.V.. Wij hebben hun daken onderzocht en gaan na de realisatie van het zonnepark op Foreco kijken of ook hier een rendabel park te realiseren is. Graag komen wij in contact met andere bedrijven met geschikte daken om te kijken naar de mogelijkheden.

Verder zoeken wij bedrijven met een kleinverbruikersaansluiting die willen participeren in een zonnepark. Hun deelname is niet anders dan die van huishoudens. Per zonnepark mag echter hooguit 20% uitgegeven worden aan bedrijven. Neem contact op voor meer informatie.

AANMELDEN NIEUWSBRIEF DALFSEN STROOMT

Ben je geïnteresseerd geraakt? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. We houden je dan regelmatig op de hoogte van de ontwikkeling van het project. We gebruiken je gegevens alleen om je op de hoogte te houden.

LEES MEER
PETER SWAGER (FORECO) OVER DALFSEN STROOMT

Het eerste zonnepark van Dalfsen Stroomt komt op het dak van Foreco. Directeur Peter Swager vertelt erover.