Stand van zaken November 2016

17 november 2016

In de maand oktober zijn we op volle kracht doorgegaan met overleg en regelwerk. We bereiden ons voor om in december de belangstellenden voor Dalfsen Stroomt een aanbieding te doen. En er is nog veel meer gebeurd. We praten je even bij...

Wat is er gebeurd in oktober

• De dakovereenkomst is klaar in concept en wordt nu besproken met Peter Swager van Foreco.

• We hebben aanbiedingen van twee groene stroomleveranciers en moeten binnenkort een keuze maken. Wij gaan onze zonnestroom leveren aan deze leverancier. Onze deelnemers kunnen gebruik maken van deze leverancier voor de levering van stroom en gas. Het is niet noodzakelijk, maar we weten inmiddels wel dat dit voor de deelnemers administratief veel aantrekkelijker kan zijn dan het zelf te moeten regelen met de energieleverancier.

• We hebben een overeenkomst met de belastingdienst over de BTW.

• We zijn nog met netbeheerder Enexis en de leverancier van de zonnepanelen in conclaaf over de laatste technische zaken.

• Op basis van alle gegevens bereiden we een aanbieding voor aan alle belangstellenden. Die aanbieding komt in december.

Meer weten over deelname aan Dalfsen Stroomt of op een andere manier een bijdrage leveren aan het succes van ons zonnepark? Neem contact met ons op.