Nog 56 panelen te gaan voor de start!

10 juli 2018

Er hebben zich inmiddels 111 huishoudens ingeschreven. Die zijn samen goed voor 1568 panelen. Van de 2030 panelen die we gaan plaatsen, zijn er dus nog 462 beschikbaar. Zodra we de grens van 80% (= 1624 panelen) hebben bereikt, gaan we de installatie aanleggen. We hebben er dus nog slechts 56 te gaan!

Zoals het er nu uitziet, kunnen we in september de panelen gaan leggen. We zijn al gestart met voorbereidende werkzaamheden voor de realisatie. Uiteraard ontvangt u bericht van ons als het zover is. En nodigen we u tegen die tijd uit voor een festiviteit.

Wijziging energieleverancier

En er is meer nieuws. Qurrent heeft zich op het laatste moment teruggetrokken uit het project. Doordat het beleid van de energieleverancier is gewijzigd, kon het bedrijf niet leveren wat wij met hen hadden afgesproken.

Om deze reden zijn we op zoek gegaan naar een andere energieleverancier. Die hebben wij gevonden in Greenchoice. Ook Greenchoice is een groene energieleverancier. Zij bieden hun klanten een aantrekkelijk voordeel wanneer ze deelnemen aan Dalfsen Stroomt in de vorm van een coöperatietarief voor gas en stroom. Bereken het tarief op deze webpagina van Greenchoice.

Overstappen

Het is wel zeer wenselijk –net als eerder bij Qurrent- dat de deelnemers van ons zonnepark klant worden van Greenchoice. Naast de vergoeding die dat Dalfsen Stroomt oplevert, worden we door de leverancier ontzorgd wat betreft de administratieve rompslomp. En dat is niet alleen goed voor de coöperatie, maar ook voor haar leden!

Oproep

Zoals eerder vermeld, hebben wij dus nog panelen ter beschikking voor nieuwe leden. Weet u nog iemand? Meld hem of haar ons unieke aanbod!

Wij hopen u binnenkort te kunnen melden dat we daadwerkelijk van start gaan.

Met zonnige groet,
Bestuur Dalfsen Stroomt
Gerard Brakkee en Henk Luning