Heeft u al mail?

28 september 2018

Woensdag 26 september hebben we vanuit Dalfsen Stroomt alle leden gemaild. In deze mail hebben we gevraagd om de leden- en participatieovereenkomst te ondertekenen. Verder willen we graag weten of deelnemers lid worden van Greenchoice en we vragen de investering te betalen. Heeft u zich aangemeld en heeft u geen mail ontvangen? Zit deze ook niet in de spambox? Dan vragen we u zo spoedig mogelijk contact op te nemen via 06 - 30903671 of info@dalfsenstroomt.nl.

Nog een kleine 20% te gaan

Mensen die wel interesse hebben in zonne-energie, maar zelf bijvoorbeeld geen geschikt dak hebben voor zonnepanelen, kunnen zich nog steeds inschrijven voor de laatste zonnepanelen van Dalfsen Stroomt. We raden iedereen wel aan om hun belangstelling snel kenbaar te maken. Wanneer we in december stroom gaan opwekken, gaat de looptijd van 15 jaar in. Dat betekent niet dat mensen daarna niet meer kunnen deelnemen. Maar om de complete termijn te profiteren van een lagere energierekening, is het wijs om tijdig te reageren.

Welkom bij inloopbijeenkomst

Wij kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft. Om die te beantwoorden, organiseren wij op maandag 1 oktober van 16.00 tot 21.00 uur een inloopbijeenkomst. U bent van harte welkom in het Gruthuuske, Pleijendal 7 in Dalfsen.